.
Ella Leyers
donderdag 16 maart 2023

Ella Leyers valselijk beschuldigd

Ze heeft er niks mee te maken

Wanneer je bekend wordt, weet je dat je je af en toe aan negatieve commentaren kan verwachten. Niet iedereen vindt je even leuk en niet iedereen houdt zijn commentaar tussen vier muren.

Dat heeft ook Ella Leyers al mogen ondervinden. Zij werd de laatste weken heel hard aangepakt op sociale media. Dat Ella opdook in een reclame voor afslankpillen viel niet in goede aarde bij heel wat mensen.

Alleen heeft Ella niks met die reclame te maken. Het is volgens de presentatrice allemaal fake en ze heeft al een advocaat op de zaak gezet.

“Ella heeft haar volgers al proberen duidelijk maken dat al die reclameboodschappen fake zijn, maar dat loopt niet zo vlotjes als ze zou willen. Er zijn nog steeds heel wat volgers die geloven dat Ella wel degelijk reclame maakt voor afslankpillen.

Zo zijn er mensen die de dieetpillen hebben aangeschaft, maar die weinig resultaat merken. “Ik heb je dieetpillen aangekocht, maar die werken totaal niet”, reageert iemand boos.

Maar gelukkig zijn er ook nog altijd mensen die Ella geloven en het opnemen voor de presentatrice. “Zien jullie niet dat Ella het slachtoffer is van een hacker of een cyberaanval”, reageert iemand. “Jammer dat jij je energie moet steken in iets waar je echt niks aan kan doen”, reageert iemand anders weer.

Het is een bijzonder slechte timing voor Ella om dit allemaal te moeten doorstaan, want ze heeft pas een liefdesbreuk met Rik Verheye achter de rug. Extra kopzorgen kan ze dus missen als kiespijn, schrijft Tv Familie.

Bio van Ella Leyers en Rik Verheye