.
News Image

Ella Leyers over de liefde: "Mannelijke versie van mezelf gevonden"

Zij ziet zichzelf in Rik Verheye.

Vlaanderen is een nieuw BV-koppel rijker. Niemand minder dan Ella Leyers en Rik Verheye vonden bij elkaar de liefde en vormen sinds korte tijd een onafscheidelijk duo.

Ella was ondertussen al ruim 2 jaar vrijgezel en haar zoektocht naar de ware liefde, verliep niet zoals ze het graag had gehad. Ze was vooral op zoek naar een mannelijke versie van zichzelf en leek die maar niet te vinden.

“Dat gevoel is er altijd geweest. Je kan erover stressen, maar dat helpt niet. Misschien ben ik te veel bezig met iemand zoeken die alles is. Vriendinnen zeggen me ook dat wat ik wil echt buitenaards is”, citeert Dag Allemaal Ella.

Maar niet veel later leek Ella er alweer helemaal anders over te denken. “Wij zijn de zelfvoorzienende generatie. Vroeger was het als vrouw handig – wat zeg ik: haast noodzakelijk – om een man te hebben, want die zorgde voor een inkomen en een sociaal leven. Maar ik heb zelf een job, en vrienden die mijn leven doen sprankelen.”

Maar het ziet er dus naar uit dat Ella de mannelijke versie van zichzelf heeft gevonden bij Rik ‘Nonkel Willy’ Verheye. Hij deelt hetzelfde soort humor als Ella en weet als geen ander hoe het is om een carrière te hebben in de showbizz. Het lijkt wel alsof de twee voor elkaar gemaakt zijn.