.
Ella Leyers
maandag 9 november 2020

Ella Leyers onthult onzeker kantje: “in een relatie lukt me dat niet”

Het lijkt me geen toeval dat ik actrice ben geworden...


Ella Leyers gaat door het leven als een happy single en in Humo geeft de revelatie uit De Slimste Mens toe dat ze het in een relatie niet altijd even makkelijk vindt om 100% zichzelf te zijn.

“Er is mijn familie, en er is een kransje van beste vrienden. Die laat ik met veel plezier onkruid wieden in mijn jardin secret, maar andere mensen krijgen van mij niet het diepste van het diepste te zien”, vertelt de 32-jarige Leyers-dochter in Humo.

“Het lijkt me geen toeval dat ik actrice ben geworden, en dat ik zoveel plezier puur uit die imitaties in ‘Tegen de sterren op’. Ik hou van de kameleon”, geeft Ella toe. Maar in een relatie geeft dat soms wel eens problemen.

“Ik schijn het in een relatie dus wel moei lijk te hebben om gewoon de héle Ella te zijn – de forse én de gevoelige, de timide én de avontuurlijke. Terwijl dat binnen mijn familie en bij mijn vrienden dus wel probleemloos lukt”, vertelt Ella in Humo. Al wil ze dat niet als ‘onzekerheid’ bestempelen. “Dat lijkt zo onderhand de makkelijke ervaring voor álles geworden”, zucht Ella Leyers.