.
Ella Leyers
zaterdag 17 september 2022

Ella Leyers: “Nee dat komt niet door hem”

Niemand had het eerst in de gaten

Toen Ella Leyers meedeed aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ zat ze maar liefst 18 afleveringen lang in de beroemde zeteltjes. Tijdens haar deelname aan ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’, bleef het slechts bij 2 keer.

Ella, die net was gestart bij ‘De Ideale Wereld’ merkte dat de mensen daar het leuk hadden gevonden mocht ze dit keer geen 18 deelnames overleven.

“Maar ik heb me niet expres laten verliezen. Ik wilde mij net helemaal niet gewonnen geven. Maar toch ben ik er niet rouwig om dat ik eruit lig. Ik heb er twee jaar geleden zo vaak ingezeten, dat het voor mij ook niet echt hoefde, snap je”, lacht Ella in Gazet van Antwerpen.

Tijdens haar tweede aflevering zat ook haar vriend Rik Verheye in de jury van het programma. Al wist niemand op dat moment dat ze een koppel waren. Het is misschien ook wel een beetje zijn schuld dat het over and out was na 2 aflevering.

“Nee, het komt absoluut niet door hem. Het antwoord op de vraag van die voorzitters wist ik echt niet. Ik was gewoon enorm afgeleid. En ik kon het niet maken om te zeggen waardoor. Al denk ik dat iedereen op de set het wel doorhad.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers