.
Ella Leyers
zondag 2 oktober 2022

Ella Leyers: “Mijn moeder is gewoon de zaal uitgelopen”

Daar kan ze niet tegen

Door haar als presentatrice in ‘De Ideale Wereld’ aan het werk te zien, zien we opnieuw een andere kant van Ella Leyers die we vooral als actrice en dochter van zanger Jan Leyers kennen.

“Veel mensen hebben het rare idee dat ik uitsluitend de cassante, sterke, valt-niet-mee te-sollen vrouw ben. En misschien doe ik mij zo voor. Maar ik denk dat ik toch veel gevoeliger ben dan dat ik overkom. Maar het is nu ook niet dat iedereen dat hoeft te weten”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen.

Ella heeft al een mooi parcours achter de rug en ging zelfs 4 jaar in New York gaan studeren. Doordat ze hier in België geen netwerk had, belandde ze al heel snel in het tv- en filmcircuit.

“Aan die castings kan iedereen meedoen. Ik heb ook net iets meer een Amerikaanse stijl van spelen. En mijn gevoel voor humor. In New York ben ik veel naar stand-upcomedy gaan kijken. Daar heb ik ontdekt dat ik dat leuk vond. Dingen waardoor er nu een ‘Ideale Wereld’ op mijn pad is kunnen komen.”

Een programma als ‘De Ideale Wereld’ maken is alvast een grote uitdaging voor Ella. “Het is moeilijk, want ik haat censuur. Net zoals mijn moeder. Ik herinner mij dat zij ooit eens is weggelopen bij ‘De Slimste Mens’ toen de opnames werden stilgelegd omdat er iemand iets had gezegd wat we zogezegd echt niet konden maken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers