.
Ella Leyers
zaterdag 27 augustus 2022

Ella Leyers is er klaar voor: “Ik zal meer kordaatheid nodig hebben”

Ze stond met haar mond vol tanden

Goed nieuws voor de fans van Ella Leyers en ‘De Ideale Wereld’ want het nieuwe seizoen gaat van start. Met Ella heeft het programma een gloednieuwe presentatrice en waait er terug een frisse wind doorheen het actuaprogramma.

Hopelijk voor Ella komen er heel wat interessante mensen langs die haar boeiende dingen kunnen vertellen. Anders dreigt de presentatrice snel af te haken. Zoals gebeurde op de rode loper bij ‘De Gouden Schoen’.

“Toen ik hoorde dat ik dat mocht doen dacht ik vooral: dat wordt leuk! Een beetje mensen kijken, een beetje humor, een beetje relativerende chit-chat. Maar op het moment zelf voelde ik het niet en stond ik enkele keren met mijn mond vol tanden”, bekent Ella in Humo.

Ella is altijd een behoorlijke flapuit geweest en brengt vaak de ambiance in de groep. Tot het tot een gewoon gesprek komt, dan lijkt Ella stil te vallen.

“Tijdens een gewoon gesprek laat ik het allemaal wat over me heen stromen. Dan luister ik vooral. In de studio van ‘De Ideale Wereld’ zal ik wat meer kordaatheid nodig hebben, en de gast een beetje bij de les moeten houden. Ik zit dar niet als mezelf op café, hè. IK zal mijn presentatorspier wat moeten trainen.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers