.
Ella Leyers
vrijdag 20 oktober 2023

Ella Leyers: “Ik wil dat gevoel niet wekken”

Ze waren net op kruissnelheid

Vorig seizoen maakte Ella Leyers haar debuut als presentatrice van ‘De Ideale Wereld’. Voor de presentatrice was het natuurlijk vol spanning afwachten hoe Vlaanderen daarop zal reageren, maar ze heeft nadien veel complimenten gehad.

“In het begin was ik misschien iets te veel de presentator aan het spelen. Maar ik heb langzaamaan mijn draai gevonden. Of mijn plaats; hoe je het ook wilt noemen. Dat gevoel werd bevestigd door de mensen rond mij, en dat vond ik wel leuk om te horen. Dat ik een soort naturel begon te krijgen. Want daar hoop je toch wel op, zeker in een programma als De ideale ­wereld . Je moet daar niet gecrispeerd gaan zitten”, klinkt het in Billie.

Nog voor de zomer zat het eerste seizoen erop met Ella en dat vond ze achteraf gezien toch best jammer. Net wanneer ze op kruissnelheid kwamen, ging de zomerstop in.

“Ik hoop dat we kunnen inhaken bij waar we gestopt zijn. Want je wil niet dat kijkers voelen dat het weer de eerste is. Ik begin er met ­vertrouwen aan. Ik heb uiteindelijk 85 afleveringen ge­presenteerd, vorig seizoen.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers