.
Ella Leyers
dinsdag 20 september 2022

Ella Leyers: “Hij speelde er maar wat graag op in”

Sommigen hadden iets opgemerkt

Het was een opvallende 2de aflevering van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’. Terwijl ’s ochtends in alle kranten en boekjes stond dat Vlaanderen een nieuw showbizzkoppel rijker was, zat dat koppel diezelfde avond in het programma.

Rik Verheye als jurylid en Ella Leyers als kandidaat. Niemand wist het op dat moment, al hadden velen wel iets door. Zo ook presentator Erik Van Looy.

“Hij belde mij een week later en zei: ‘Ik had een gerucht gehoord, en bij die opname wist ik het zeker’. Hij zat tijdens de opname ook raar naar mij te kijken, omdat hij zag dat ik niet in mijn normale doen was. Maar ja, met Rik dar de hele tijd…”, lacht Ella in Gazet van Antwerpen.

Ook mede-jurylid Pedro Elias had al iets opgemerkt en kon het niet laten om er op in te spelen. “Hij vroeg zelfs: ‘Ella, als je met een van ons tweeën zou moeten trouwen, wie zou je dan kiezen?’ Dus ja: ik zat daar als een afgeleide, verliefde puber.”

De relatie werd ge-out en dat allemaal aan de hand van een paparazzi-foto. “We verschoten er wel allebei van. Ik denk niet dat ik dat al bij andere mensen gezien heb. Maar we konden er nog wel om lachen, eigenlijk.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers