.
Ella Leyers en Anne
zaterdag 10 september 2022

Ella Leyers en Rik Verheye geven toe: “Ja, wij zijn een koppel”

Het is een mooi koppel.

De wereld is al genoeg kommer en kwel, maar gelukkig valt er ook regelmatig leuk nieuws te melden. Zo maakt Dag Allemaal bekend dat acteur Rik Verheye en actrice en presentatrice Ella Leyers een koppel zijn.

En hoewel de 2 beiden in hetzelfde milieu vertoeven was er van een relatie nog geen sprake. Het is pas tijdens de opnames van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ dat Ella en Rik elkaar beter leerden kennen. Hij was er jurylid, zij een kandidaat.

“Een ondeugend lachje, een steelse blik, meer was er tussen de twee niet op te merken. Maar de studio was zichtbaar met liefde gevuld”, zegt een aanwezige in Dag Allemaal.

Nochtans was het niet de eerste keer dat Ella en Rik samen in het openbaar verschenen. Zo gingen ze al samen naar Pukkelpop waar ze innig kussend werden gespot.

En daarmee lijkt Ella Leyers haar leven nu volledig op de rails te hebben. Ze presenteert nu sinds dit seizoen ‘De Ideale Wereld’ en is binnenkort ook te zien in het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’. Dat ze nu ook alle lief en leed kan delen met Rik, maakt het er alleen maar mooier op.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ella Leyers en Rik Verheye