.
Ella Leyers
dinsdag 17 oktober 2023

Ella Leyers: “De vrees is er altijd”

Ze is klaar voor een nieuw seizoen

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘De Ideale Wereld’. Ella Leyers kan niet wachten om eraan te beginnen en heeft er nu alweer ontzettend veel zin in.

Dat er een tweede seizoen komt met haar als presentatrice, dat zorgde voor grote opluchting. Het was toch een bevestiging dat ze het goed had gedaan.

“Er werd wel al eens gealludeerd op het najaar, waardoor ik dacht: nu moet ik het toch eens op de man af vragen. Dus ik neem aan dat ik het nog eens mag doen? Waarop een Ah ja, natuurlijk! volgde. Maar ja, vanzelfsprekend is er altijd een beetje de vrees dat ze je niet meer vragen. Ik ben enorm blij”, lacht ze in Billie.

Afgelopen zomer heeft Ella in elk geval goed van de zomer genoten om er dit najaar terug tegenaan te kunnen gaan. Zo haalde ze veel energie uit de festivals.

“Ik heb er veel gedaan en dat was lang geleden… Ik heb vooral ook veel vrienden gezien. Ben onverwacht bij mensen blijven slapen. Ik heb ook zwemkleren in de auto liggen. Ik ben altijd wel klaar om ergens te logeren. Zelfs al heb ik niks bij me, dan nog ben ik klaar. Het leven ­zonder afspraken 's zomers vind ik leuk. Tegelijk vind ik het fijn dat er nu weer regelmaat in mijn leven komt. Ik heb veel zin in die dagelijkse routine, in het nieuwe seizoen van De ideale wereld .”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers