.
Ella Leyers
zondag 17 januari 2021

Ella Leyers: ‘Ik heb tranen gehuild’

Ella Leyers blikt terug op moeilijke periode...

We klagen en zagen allemaal dat de de coronamaatregelen beu zijn en dat begrijpen wij uiteraard. Wie dat ook snapt is Ella Leyers. De actrice heeft het ook moeilijk gehad, vooral tijdens de eerste lockdown, dat vertelt Ella in Knack.

“Momenten bijvoorbeeld waarop ik op mijn balkon stond, uitkijkend op een verlaten straat in de ondergaande zon, terwijl Frank Raes er in een programma die iconische opwarming van de ondertussen gestorven Diego Maradona bij haalde. Ik hoorde Live is Life van Opus, ik zag de mensenmassa in het stadion en plots knaagde het allemaal zeer hard”, reageert Ella Leyers in het weekblad.

Net zoals heel wat andere mensen heeft ook Ella Leyers haar emoties de vrije loop gelaten. “Er zijn in stilte wel wat tranen gehuild in de eerste lockdown. Van honderd naar nul ging mij niet zo goed af”, geeft de dochter van Jan Leyers in Knack toe.

Ondertussen zitten we al een tijdje in een tweede lockdown en is Ella Leyers al één en ander gewoon geworden, voor zover je zoiets gewoon kan vinden natuurlijk. Toch is er ook iets positiefs gebeurd tijdens de afgelopen tien maanden. “Ik heb nog nooit zoveel gewandeld”, glimlacht Ella Leyers. “En nog nooit zoveel alcohol in openlucht gedronken”, besluit Ella in Knack.