.
Elke Clijsters
maandag 9 mei 2022

Elke Clijsters: “Over Fabrizio's avontuurtjes moet niemand oordelen”

Ze verdedigt de bachelor

Ze was vorig jaar zelf het hoofdpersonage in het bekende format en nu steekt Elke Clijsters een lans op voor haar opvolger, Fabrizio. Zij was 'De Bachelorette' in 2021, hij 'De Bachelor' in 2022. Dat beiden er een andere tactiek op nahielden, hoeven we niet te schrijven. Elke vertelt er meer over in Story.

Tijdens haar deelname wist Ivan met zijn charmes haar voor zich te winnen. Hij kreeg de finale roos en mocht met Elke een liefdespoging wagen, die achteraf onsuccesvol bleek. Maar dat leek Elke al van tevoren aan te zien komen.

“Met Ivan wist ik vooraf dat het op lange termijn moeilijk zou worden. We horen elkaar enkel nog sporadisch als vrienden”, aldus Clijsters.

Over Fabrizio's seksuele escapades met drie van de kandidates, heeft Elke ook een mening. “Ik volgde zijn avontuur niet op de voet, maar op sociale media zag ik filmpjes passeren, onder meer over de seks met alle drie de vrouwen. De kritiek was hard, terwijl niemand het recht heeft om te oordelen”, neemt ze het op voor haar opvolger.

Zelf zou ze nooit tijdens de opnames seks hebben met een kandidaat. “Maar Fabrizio vond dat misschien belangrijk om zijn keuze te kunnen maken, dat is ook oké. Ik heb hem een paar keer gehoord, hij had het niet makkelijk. Ik heb het gevoel dat hij het hart op de juiste plaats heeft”, zegt ze daarover.

Bio van Fabrizio Tzinaridis en Elke Clijsters