.
Elke Clijsters
donderdag 5 mei 2022

Elke Clijsters: “Ik ben niet kieskeurig, gewoon voorzichtig”

Ze is nog altijd vrijgezel

Vorig jaar was ze de hoofdrolspeelster in het televisieprogramma 'De Bachelorette' en sloeg ze kandidaat Ivan aan de haak, maar ondertussen is Elke Clijsters opnieuw vrijgezel. Ze vertelt meer over haar leven in Story.

Nadat ze ten prooi werd gepresenteerd aan vijftien mannen die haar het hof dienden te maken, koos ze voor de charmes van Ivan. Maar die relatie was van in het begin geen lang leven beschoren.

“Met Ivan wist ik vooraf dat het op lange termijn moeilijk zou worden. We horen elkaar enkel nog sporadisch als vrienden”, zegt ze daarover.

Als men haar vraagt of ze misschien niet té kieskeurig is als het op haar ideale man aankomt, reageert ze nuchter. “Nee, ik ben gewoon voorzichtig. Als bekend gezicht is het soms niet makkelijk om te weten wat de intenties van de ander zijn.”

Daar geeft ze wat toelichting bij. “Het voordeel is dat ze weten wie ik ben en mij dan via sociale media contacteren, maar sommigen hebben te hoge verwachtingen, terwijl ik ook maar een gewoon per[1]soon en een mama ben”, aldus een eerlijke Elke.

Bio van Elke Clijsters

Meer Over:

Elke Clijsters