.
Elke Clijsters
zaterdag 17 april 2021

Elke Clijsters: “dat was echt vreselijk”

“Die periode waarin we niet met elkaar babbelden: vreselijk!”

Elke Clijsters en mama Els hebben een uitstekende band, merken we elke week in De Bachelorette, maar die band was niet altijd even goed… Toen het tot een echtscheiding kwam tussen Lei Clijsters en Els, kozen de dochters de kant van wijlen hun papa…

Els verliet haar man en begon een relatie met Jan, maar die huwelijksbreuk zorgde meteen ook voor een breuk met haar dochters, Kim en Elke.

“Die periode waarin we niet met elkaar babbelden: ik vind dat nog altijd vreselijk”, bekent Elke in Dag Allemaal. “Dat was niet nodig geweest. Gelukkig hebben mama en ik vandaag de dag een ontzettend goede band. Ik kan met alles bij haar terecht.”

“Ik heb ook beseft dat ik ontzettend veel aan mijn mama te danken heb”, aldus de 36-jarige ‘bachelorette’. “Toen ik als jong meisje tenniste, was zij altijd degene die met mij meeging als ik een toernooi had. Mama was mijn rots in de branding. Maar ook papa was mijn grote held”, klinkt het emotioneel bij Elke.

Een jaar nadat haar ouders beslisten om uit elkaar te gaan, werd Lei Clijsters ziek. Uiteindelijk zou de voormalige profvoetballer in 2009 sterven aan de gevolgen van kanker.

“Toen liep het mis tussen mama, Kim en mij. Maar we zijn nu vijftien jaar verder en dat ligt achter ons”, aldus Elke Clijsters in Dag Allemaal.

Bio van Elke Clijsters

Meer Over:

Elke Clijsters