You are here

Elke Clijsters: “soms zat ik huilend voor mijn laptop”

01/08/2020 17:00-

Elke Clijsters blikt terug op het overlijden van haar vader...

Elke Clijsters onthult in Dag Allemaal de symboliek achter haar tatoeages. Niet alleen liet de zus van tennislegende Kim Clijsters de namen van haar kinderen Cruz en Cleo tatoeëren op haar rechterpols, maar ook een ‘stralend’ lieveheersbeestje. Een eerbetoon aan haar overleden vader Lei Clijsters.

Voormalig profvoetballer Lei Clijsters overleed in 2009 en zijn 35-jarige dochter onthult hoe hij aan het eind van zijn leven in een hoeve van Kim woonde. “Daar is een veranda aan en de dag waarop hij stierf, zag het daar plots zwart van de lieveheersbeestjes,” vertelt Elke Clijsters in Dag Allemaal.

“Ik vond dat toen al gek, een beetje eng zelfs,” aldus Elke die binnenkort op zoek gaat naar een nieuwe liefde in het VIER-programma The Bachelorette.

Elke Clijsters miste haar vader enorm. “Soms zat ik huilend voor mijn laptop…” En tijdens een van die momenten liep er plotseling een lieveheersbeestje over haar scherm. Daar zag Elke de hand van haar overleden vader in. De symboliek voor het diertje is dan ook enorm voor Elke Clijsters.

Meer nieuws over:

Elke Clijsters

Gerelateerde bio's: