.
Elise Roels in Thuis
zaterdag 25 december 2021

Elise Roels: “ Ik ben niet de beste student”

Haar studies zijn bijna afgerond

Tot voor kort was Elise Roels nog te zien in 'Thuis'. De actrice verdween uit de reeks vlak voor de zomer wanneer haar personage naar Peru vertrekt. In het echte leven is Elise druk aan het studeren en hoopt ze binnenkort terug ergens op de set te staan.

Hoewel Elise ervan droomde om criminoloog te worden, koos ze toch voor een lerarenopleiding. “Ik ben niet de beste student. Dus universiteit was niet echt een optie. Al is de lerarenopleiding ook niet te onderschatten. Maar het is vooral werken – lesvoorbereidingen en taken maken. De praktijk is meer mijn ding dan constant met m’n neus in de boeken zitten”, vertelt ze aan Primo.

Haar studies zijn bijna afgerond en daar is ze erg opgelucht over. Elise woont niet meer bij haar ouders thuis en deelt een huis met vrienden in Brussel, meer bepaald Sint-Jans-Molenbeek. “Mensen die zeggen dat Molenbeek een hellhole is, kennen de gemeente niet. In het centrum zijn er straten die je ’s avonds of ’s nachts beter mijdt, maar die heb je in Mechelen of aan het Brusselse Noordstation ook.”

Bio van Elise Roels

Meer Over:

Elise Roels