.
Elisabet Haesevoets
dinsdag 6 april 2021

Elisabet uit De Mol heeft muzikale droom nog niet opgeborgen

"Ik mis het om mensen te ontroeren met muziek."

Vlaanderen leerde Elisabet Haesevoets in 2019 kennen als ‘De Mol’, maar ondertussen heeft de Elisabet haar leven omgegooid. Niet langer is als ze spoedarts 24 uur per dag in de weer, maar Elisabet baat ondertussen haar eigen praktijk uit als esthetisch arts.

“Ik besefte dat mijn job als spoedarts eigenlijk niet combineerbaar was met de zorg voor mijn kinderen”, vertelt Elisabet in Story. Met haar eigen praktijk in esthetische geneeskunde zag ze een droom uitkomen. “Deze job ligt veel dichter bij mezelf.”

Die andere droom die Elisabet koesterde staat tegenwoordig echter wél op een laag pitje. Tijdens De Mol hoorden we Elisabet prachtig zingen, maar de plannen om eigen muziek uit te brengen liggen momenteel stil.

“Ik heb vorig jaar wel een single uitgebracht, maar ik besef dat ik een zangcarrière moeilijk kan combineren met een gezin”, vertelt Elisabet in Story.

“Toch mis ik het om mensen te ontroeren met muziek. Wanneer de kinderen ouder zijn, ga ik misschien opnieuw optreden met coverbands, maar voorlopig zing ik alleen nog onder de douche”, lacht Elisabet Haesevoets in Story.

Bio van Elisabet Haesevoets