.
Elisabet Haesevoets
woensdag 16 maart 2022

Elisabet Haesevoets: “Zij gaan heel fanatiek te werk”

Ze bekijken ieder detail

Het startschot voor het tiende seizoen van ‘De Mol’ is gegeven. De kandidaten zijn bekend, het speuren kan beginnen. Enkele jaren geleden was Elisabet Haesevoets de mol. Zij kreeg de moeilijke taak om het hele spel te saboteren. Samen met heel Vlaanderen gaat ze ook nu mee op zoek naar wie de opvolger wordt van Lennart.

Elisabet wist bij vertrek niet, dat zij de mol ging zijn. “Ik ben pas als mol gekozen toen we al in Vietnam waren, een complete mindfuck. Toen ik thuis kwam, leek de hele reis een verre droom; ik verdrong alles, tot de serie op tv kwam. Ik was vooral doodzenuwachtig dat mensen mij, onvoorbereid als ik was, meteen zouden ontmaskeren”, lacht Elisabet in Humo.

Tijdens de eerste seizoenen van ‘De Mol’ was de hype niet zo groot als de laatste jaren. Maar toch zijn er fans die heel fanatiek op zoek gaan. “Er zijn molloten die de afleveringen meerdere keren bekijken, beeld na beeld, op zoek naar verborgen boodschappen. Zo had iemand in één frame ingezoomd op mijn kraag, waar volgens hem in morsecode stond te lezen dat ik de mol was.”

Bio van Elisabet Haesevoets

Meer Over:

Elisabet Haesevoets