.
Elisabet Haesevoets
zaterdag 9 april 2022

Elisabet Haesevoets: “Ik weiger daaraan mee te werken”

Ze werkt nu als esthetisch arts

Elisabet Haesevoets kennen we nog allemaal als één van de mollen van de afgelopen jaren. Na de mol is Elisabet aan het werk gegaan als esthetisch arts. Dagelijks komen er mensen bij haar langs met de vraag naar botox.

“Ik moet echt heel veel mensen weigeren die teveel botox willen laten spuiten. Zij doorstaan dan een moeilijke periode en denken zich zo beter te voelen. Dat is zoals mensen met overgewicht die soms denken dat ze plots gelukkig zullen zijn als ze het perfecte maatje hebben. Maar zo werkt het niet. Ik denk dat er in onze sector soms misbruik wordt gemaakt van kwetsbare figuren, en daar weiger ik aan mee te doen. Ik zou walgen van mezelf”, klinkt het in Humo.

Elisabet weet wat het is om je slecht in je vel te voelen. Toen zij de mol was en naar het Kinepolis-event moest gaan, durfde ze bijna niet. “Ik dacht dat iedereen me haatte en dat ik de slechtste mol ever was. Achteraf, toen ik er met een neutrale blik naar had gekeken, vond ik dat onzin. Ik mag echt wel trots zijn. Fuck die triestige mensen op Twitter.”

Bio van Elisabet Haesevoets

Meer Over:

Elisabet Haesevoets