.
Eline De Munck
woensdag 9 november 2022

Eline De Munck spendeerde al haar spaargeld

​​​​​​​Nooit voor een baas gewerkt

Het gaat hard voor Eline De Munck want haar brillenmerk Odette Lunettes verovert nu ook het buitenland. “Eén van de meest magische avonden uit mijn carrière: Odette Lunettes introduceren aan de UAE in Dubai”, zo vertelt ze aan TV Familie.

In een vroeger leven was ze nog zangeres en actrice maar momenteel is ze gekend als een enthousiaste zakenvrouw die goed weet wat ze wil.

“De klassieke modehuizen uit Parijs en Milaan hebben nog een streepje voor, beseft Eline De Munck tijdens het interview met TV Familie. Klanten willen blijkbaar vooral veel geld uitgeven aan gekende namen maar ondertussen is Odette Lunettes ook een gevestigde waarde.

Dat succes heeft Eline volledig aan zichzelf te danken. Buiten haar weekendjobs heeft ze nooit echt voor een baas gewerkt. “Ik ben meteen als zelfstandige beginnen werken. Natuurlijk moet je hard werken maar dat voelt niet zo”, aldus Eline De Munck.

Odette Lunettes oprichten was haar grote droom. “Sommige mensen gebruiken hun spaarcenten om een mooie auto te kopen of op wereldreis te gaan, maar ik stak al mijn spaargeld in mijn onderneming”, vertelt Eline met trots. Goed gedaan, Eline!

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck