.
News Image

Eline De Munck over televisiecarrière: “ik vond het een enge wereld”

"Ik had nooit het plan om voor tv te gaan werken."

Eline De Munck scoort wereldwijd dankzij haar brillenmerk Odette Lunettes, maar voor de zakenvrouw begon het natuurlijk allemaal in de showbizzwereld. En dat gaf haar brillenmerk zeker een boost, al blikt Eline niet onverdeeld gelukkig terug op die periode.

De naam ‘Eline De Munck’ klinkt nog steeds als een klok. En de 33-jarige zakenvrouw geeft in Flair toe dat dat zeker goed is om Odette Lunettes onder de aandacht te brengen: “Ja, absoluut, maar mijn hart ligt niet in de media. Mijn ambities zijn veranderd”, klinkt het bij Eline De Munck in het weekblad.

“Tv is iets waar ik in gerold ben. Ik had nooit het plan om voor tv te gaan werken. Mijn allereerste auditie ooit was voor een rol in Thuis, en zo zijn er steeds andere projecten op mijn pad gekomen. Er was nooit een plan, en al zeker geen langetermijnvisie”, vertelt Eline hoe het allemaal voor haar begon.

“Als ik daar nu op terugkijk, is het wel gek, want ik ben letterlijk volwassen geworden op televisie”, beseft Eline De Munck. Maar niet alles was rozengeur en maneschijn tijdens haar showbizzcarrière.

“Ik vond het een enge wereld, en dan bedoel ik niet enkel het tv-wereldje zelf, maar alles daaromheen. Mensen hadden een bepaald beeld van mij, waarin ik mezelf amper herkende. Ik werd er niet gelukkig van. Daardoor voelde ik de drang om mijn eigen verhaal te creëren, en dat is wat ik nu doe”, klinkt het bij een gelukkige zakenvrouw in Flair.

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck