.
Eline De Munck
dinsdag 11 juli 2023

Eline De Munck: “Ik voelde me vernederd”

Ze zien haar niet altijd als zakenvrouw

Toen Eline De Munck nog meedeed in ‘Thuis’ en als zangeres Ellektra de podia in Vlaanderen onveilig maakte, zag iedereen haar als een echte babe. Nu staat Eline veel minder in de spotlights en is ze een echte zakenvrouw geworden. Ze runt het bedrijf ‘Odette Lunettes’ en voorziet iedereen waar dan ook ter wereld van een prachtige bril.

Maar de stempel van babe lijkt ze nog altijd niet helemaal kwijt te zijn en mensen lijken haar niet altijd serieus te nemen als zakenvrouw.

“Ik moest onlangs een pitch geven om en nominatie te verzilveren bij een awardshow voor onderneemsters. Achteraf zeiden de juryleden dat ze enorm onder de indruk waren van hoeveel ik over het bedrijf wist. Hallo, ik heb het zelf opgericht. Ik voelde me vernederd en moest na dat gesprek huilen”, zucht Eline in Het Laatste Nieuws.

Eline heeft het bedrijf samen opgericht met Bob Geraets. Toen hadden ze nog een relatie met elkaar, nu alleen nog een professionele samenwerking.

“Als je een break-up moet verwerken, is het niet leuk om elke dag samen beslissingen te moeten nemen. maar intussen vind ik het vooral een voordeel om een bedrijf te runnen met m’n ex. We zijn vertrouwd met elkaar, nemen geen blad voor de mond en kunnen elkaar goed lezen. Bob en ik zijn de papa en mama van Odette Lunettes. En net als bij co-ouderschap bij een kind staat of valt dat met het maken van goede afspraken.”