.
Eline De Munck
maandag 1 mei 2023

Eline De Munck durft alles, ja ook dat! 

Unieke onthulling over haar carrière 

Terwijl Michaël Roskam Roskam een kunstenaar is, ziet zij zichzelf als performer. Eline De Munck geeft lezingen en presentaties of staat in haar eigen winkels en ook dát is voor haar performen.

“Op het einde van mijn vorige professionele leven voelde ik me niet meer vrij. Ik wist wel dat ik wat kon zingen en acteren, maar ik wist ook dat ik er niet uitzonderlijk goed in was”, vertelt Eline openhartig aan Het Belang van Limburg.

“Daarom was ik zo gekleurd en flamboyant. Ik deed spraakmakende dingen: kussen met een vrouw in een videoclip, bijvoorbeeld. Dat soort dingen zorgde ervoor dat ik telkens opnieuw gevraagd werd, maar ze vroegen me niet om mijn talent. Dat besef begon te wegen”, aldus Eline.

Dat ze durf heeft steekt ze niet onder stoelen of banken maar zij ziet dit niet als talent. “Als je springt, kan je zien wat er zich daar beneden afspeelt. Als je tenminste naar de juiste plaats springt. Maar nu doe ik datgene waarvoor ik talent heb: iets in de markt zetten”, geeft Eline mee aan Het Belang van Limburg.

Ambitie om grote tv-shows te presenteren is er al lang niet meer. Die tijden zijn voor haar definitief voorbij.

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck