.
Elien uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 24 mei 2022

Elien uit Boer Zkt Vrouw: "Hij was een haantje-de-voorste"

Ze koos voor Lorenz

Het was een ontzettend succesvolle editie van ‘Boer Zkt Vrouw’. Maar liefst 4 van de 5 boeren hebben de liefde gevonden. Ook boerin Elien. Zij koos voor Lorenz en het koppel is nog altijd samen.

Eigenlijk heeft ze haar liefde Lorenz vooral te danken aan haar papa die haar over de streep trok om deel te nemen aan het programma. “Mijn papa zei: Wat heb je eigenlijk te verliezen? En voila: hij had gelijk”, lacht Elien in Dag Allemaal.

In de eerste aflevering was Elien nog niet meteen overtuigd van de kandidaten die zich hadden aangemeld. Lorenz was haar niet meteen opgevallen en daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt. Toch viel ze voor zijn spontaniteit.

Tijdens de highland games begon Lorenz haar steeds meer op te vallen. Hij was een beetje een haantje-de-voorste en dat trok wel Elien haar aandacht. “Hij was toen op een leuke manier aanwezig. Je krijgt zo weinig tijd om elkaar te leren kennen dat je het van die momenten moet hebben.”

Ondertussen zijn de opnamen voor het programma al 9 maanden achter de rug en is het koppel nog altijd samen. Ze genieten volop van elkaar en het samenzijn en wij wensen hen nog een mooie toekomst samen.