.
Elias Bosmans in Thuis
donderdag 20 mei 2021

Elias Bosmans speelt opvallende rol in Thuis: “dat voelt niet raar”

"Er hangt een leuke sfeer en het is een heel fijne ploeg."

Elias Bosmans zien we sinds enkele maanden bezig in Thuis als ‘Jef’. De 25-jarige acteur amuseert zich enorm op de set van Thuis.

“Ik amuseer me enorm”, vertelt Elias in Story. “Er hangt een leuke sfeer en het is een heel fijne ploeg. Ik voel me er echt thuis en ben heel blij en dankbaar voor deze kans. Zo’n rol krijgen in deze tijden is niet vanzelfsprekend.”

De acteur speelt het liefje van Lynn Van den Broeck maar kusscènes zijn niet vanzelfsprekend in coronatijden. “Door de coronaregels zat kussen er natuurlijk niet in, ook wij moeten voldoende afstand houden. Maar dat vind ik niet erg. Ik ben gewoon al blij dat ik opnieuw kan spelen”, klinkt het positief bij Elias Bosmans.

Dat Lynn Van den Broeck in het echte leven de partner is van die andere Thuis-collega Mathias Vergels, voelt niet vreemd aan, onthult Elias Bosmans.

“Voor mij voelt het ook niet raar dat ik verliefde scènes met haar heb terwijl haar echte lief, Mathias Vergels, in de buurt is. Ik kom met beiden goed overeen en we zijn allemaal professionals, hé”, klinkt het nuchter bij de acteur in Story.

Bio van Elias Bosmans

Meer Over:

Elias Bosmans Thuis