.
Siska Schoeters
zondag 17 oktober 2021

Eindredacteur Durf te Vragen: “Zij is de grappigste vrouw die ik ken”

Ze weet wanneer ze serieus moet zijn

Arne ‘t Jolle is de eindredacteur van ‘Durf te Vragen’, een programma gepresenteerd door Siska Schoeters. Voordat hij met Siska aan de slag ging had hij al met haar partner Tomas De Soete samengewerkt, tijdens ‘Café Corsari’.

“Siska is een godsgeschenk om mee te werken. We hebben maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen op een draaidag voor ‘Durf te vragen’”, vertelt Arne in Tv Familie.

Voor Arne is Siska perfect om mee samen te werken, dat blijkt uit wat Arne allemaal te vertellen heeft over haar. “Siska heeft een aangeboren talent om mensen goed en snel te ‘lezen’. Of ze nu met een minister of met een dakloze praat, ze heeft van nature het juiste empathische vermogen om met haar vragen raak te schieten.”

Voor de eindredacteur is humor een belangrijke troef van Siska. “Siska is de grappigste vrouw die ik ken, echt waar. Maar ze weet wel wanneer ze een mop op de wereld kan loslaten of wanneer ze die beter zou inslikken. In ‘Durf te vragen’ komen niet de makkelijkste onderwerpen aan bod, maar na twee minuten in Siska’s gezelschap zijn de getuigen gelijk ontdooid.”