.
Peter Van de Veire
dinsdag 23 augustus 2022

Eindelijk: Peter Van de Veire naar Radio 2

Peter Van de Veire presenteert nationale ochtendshow op Radio2

Peter Van de Veire wordt vanaf begin 2023 dé ochtendstem van Radio2. Tussen 6 en 9 uur maakt de strafste radio-dj van Vlaanderen je wakker op de grootste radiozender van het land. Radio2 krijgt vanaf volgend jaar een nationale ochtendshow. Peter zegt: “Goeiemorgen!”, met een klare blik op de wereld, Vlaanderen én de regio’s. Peter maakt zijn ochtendshow samen mét de luisteraars en ontmoet ze ook regelmatig. Want deze Ochtendshow komt ook écht naar je toe.

Peter Van de Veire: “Het is een voorrecht om Vlaanderen elke ochtend wakker te maken en oprecht ‘Goeiemorgen!’ te mogen zeggen. Een ochtendshow maak je in 2023 niet alleen. Je maakt die met een ploeg én vooral met álle luisteraars van Vlaanderen. Van Alken tot Zeebrugge. Van Aalter tot Zoersel. We geven Vlaanderen elke ochtend een goeie scheut courage voor een nieuwe dag. En dat met een énorme glimlach.’

Eén van de gevolgen is dat Ochtendpost, het regionale nieuws in de ochtend, verdwijnt.

Rino Ver Eecke, nethoofd Radio2: “Sinds het begin van de zomer hebben we Radio2 opgefrist met een nieuw geluid en een hedendaagse look and feel. We blijven investeren in radio én in regionale berichtgeving en doen dat vooral op maat van de luisteraars. Ik ben heel blij dat Peter Van de Veire bij Radio2 komt. Hij bruist van de energie en ademt radio. We versterken de programmatie van Radio2 met Peter en met een nieuwe ochtendshow met veel regionale feel en inbreng van de luisteraars. Dat is pas voor begin volgend jaar, maar al vanaf september maken Ann Reymen en Daan Masset de nieuwe voormiddag tussen 10 en 12. De luisteraars zullen heel wat nieuws kunnen ontdekken op Radio2.”

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire

Bio van Rino Ver Eecke, Daan Masset en Ann Reymen