.
Boysband
vrijdag 23 juli 2021

Eindelijk is het zover: Boysband terug bij elkaar

En zij gaan éénmalig optreden.

Het was al jaren onze grote wens om de mannen van Boysband nog eens een keer samen te zien optreden en het gaat er eindelijk van komen. Op zondagnamiddag 17 oktober viert Wim Leys 20 jaar carrière in zaal EMotia in Erpe-Mere. Eerder maakte hij bekend dat Davy Gilles en Luc Steeno die namiddag ook op het podium zouden staan en dan was er nog één surprise act. En dat is Boysband! Jawel, de groep waar Wim Leys eerder deel van uitmaakt, komt nog een keer samen.

Het idee voor een reünie is niet nieuw. Er waren eerder al plannen, maar altijd kwam er wel iets tussen. Björn, Wim, Jeffry en Jo hebben een eigen leven uitgebouwd. Björn bijvoorbeeld heeft een b&b in Spanje en komt dus niet om de haverklap naar ons land. Maar in de week van 17 oktober zal dat wel gebeuren. "Het was echt nu of nooit", reageert Wim Leys in een gesprek met de Showbizz-Site. "Ik heb er ontzettend veel zin in en ben benieuwd naar de reacties. Tijdens corona hadden wij via Skype al eens een gesprek en toen is het officieel beklonken", lacht de zanger.

Voor heel wat mensen gaat het die zondagnamiddag 17 oktober best wel speciaal zijn. Wim maakte tot 2000 deel uit van Boysband, voor een foto van de groep moesten wij in ons archief al terug naar het jaar 1999. De foto bij dit bericht werd op 5 juli 1999 bij de opnames van 10 om te zien genomen. Zo lang is het dus al geleden dat wij dit muzikale viertal nog aan het werk zagen.

Bestel hier tickets voor 20 jaar Wim Leys

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Wim Leys en Boysband

Meer Over:

Wim Leys Boysband