.
Philippe Geubels
dinsdag 23 november 2021

Eindelijk is de startdatum van Taboe met Philippe Geubels bekend

We kunnen nu echt aftellen.

Eén loste dinsdag de eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen van Taboe met Philippe Geubels. Regisseuse Kat Steppe drukte opnieuw haar stempel op de reeks met haar innemende stijl en prachtige beelden.

In Taboe wil Philippe Geubels lachen om mensen waar je eigenlijk niet om mag lachen. Maar dat doet hij uiteraard niet zonder uitgebreid vooronderzoek. Onder het motto “je leert elkaar het beste kennen op vakantie”, nodigt Philippe elke week zijn gasten uit in een vakantiehuis in de Ardennen. De gastenlijst is divers: dit seizoen gaat hij onder andere op stap met mensen met autisme, mensen met een opvallend uiterlijk, mensen die geworsteld hebben met een verslaving, bejaarden, vrouwen, mensen met een onvervulde kinderwens en mensen met een andere genderbeleving. Philippe luistert naar hun verhalen, verkent samen met hen de wijde omgeving en leert hen vooral echt goed kennen.

Daar blijft het niet bij: ook humor is een belangrijk deel van Taboe. Philippe brengt een comedy-set in Arenberg over het bewuste thema. Uiteraard zitten zijn nieuwe vrienden prominent op de eerste rij en genieten ze samen met gelijkgestemden van de show.

Taboe: vanaf 26 december elke zondag op Eén.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels Taboe