.
News Image

Eerste tv-optreden van Linda Mertens sinds bevalling

Linda Mertens schittert op tv.

Milk Inc. is nog in bevallingsverlof tot 2016, maar morgenavond doet zangeres Linda Mertens al wel haar eerste tv-optreden sinds ze op 15 november 2014 mama werd van haar eerste dochtertje Lio.

In Beste Kijkers neemt ze plaats naast Tine Embrechts, die over een tweetal maanden zal bevallen van haar derde zoontje.

Gastvrouw Nathalie Meskens doet haar kersverse titel van Beste Presentatrice alle eer aan en verrast een geëmotioneerde Linda met een uniek Beste Kijkers-babyrompertje.

Sven De Ridder krijgt het gezelschap van stand-upcomedian Thomas Smith, die momenteel volk naar de bioscoop lokt met Foute Vrienden, De Film. Begin april raakte bekend dat er een derde seizoen komt van Foute Vrienden bij 2BE.

Ook de archiefronde Waar is de tijd? krijgt verrassend bezoek. We maken opnieuw kennis met Chico, de pratende papegaai uit het VTM-programma De Stip in 2010. Zullen de panels erin slagen om de juiste vogel uit een line-up van vier te halen? En voor de finale ging de Beste Kijkers-redactie aan de slag met de begintune van Bassie en Adriaan.

Beste Kijkers, woensdag 22 april om 21.10 op VTM.