.
News Image

Eerste theatershow Prinsessia is een feit

Wij gingen zaterdag een kijkje nemen.


Het gaat Studio 100 voor de wind. Afgelopen zaterdag was er de première van De Droomtroon, de allereerste theatertour van de prinsessen van Prinsessia. Wij gingen zaterdag - samen met verschillende bekende Vlamingen en hun kinderen - een kijkje nemen in de Capitole van Gent.



Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het theater! Wie naar de Prinsessia theatershow gaat, kan kijken, zingen, dansen, ontdekken en lachen met de favoriete prinsesjes van de kids. Samen met hun grappige kok Basiel (James Cooke) zorgen zij voor een koninklijke show boordevol muziek maar ook een verhaal. Een verhaal waarin De Droomtroon centraal staat.




Het verhaal?

Basiel heeft een cadeau voor de prinsessen. Dit is de ‘Droomtroon’. Als je op de troon in slaap valt, dan droom je de allermooiste droom. De prinsessen proberen dit, maar elke droom, hoe mooi hij ook is, verandert in een nachtmerrie. Lukt het hen te achterhalen wat hun dromen steeds verstoord? Kunnen zij ooit nog heerlijk dromen?



Praktische info

Ethias Theater Hasselt: 30/10 om 11u en 14u

Elckerlyc Antwerpen: 1/11 om 11u, 14u en 17u en 2/11 om 11u en 14u (EXTRA SHOWS)

Kursaal Oostende: 5/11 om 11u en 14u




Prijzen: € 15 - € 20 - € 25 - € 27,5 (incl € 3 servicekosten)

De Star Seats (€ 27,5) zijn de beste plaatsen in de zaal. Bovendien krijg je per 2 tickets een grote, gehandtekende fanposter (formaat 70x100cm), af te halen op de dag van de voorstelling. Voor de grootste prinsessenfans! Tickets via www.studio100.com.