.
Eline De Munck en Tom Boonen
donderdag 18 mei 2023

Eerste huwelijkscrisis tussen Eline De Munck en Michaël Roskam? 

Dat ontbreekt er voor haar 

Michaël Roskam bewondert zijn vrouw mateloos, zo verneemt Het Belang van Limburg. Hij leerde Eline écht kennen toen hij een bril ging kopen bij Odette Lunettes en kwam uiteindelijk thuis met een vrouw. Zo omschrijft hij het zelf.

Maar ook bij Eline is er bewondering voor haar man. “Michaël kan heel goed to the point komen op een lyrische manier, maar toch zo dat iedereen het begrijpt. Michaël maakt connecties en is innemend. Hij praat met Jan en alleman: met de baas van filmproducent Sony, maar evengoed met de vuilnisman”, aldus Eline.

Toch vindt ze dit niet altijd even leuk en denkt ze: ‘Kunt ge nu alstublieft een beetje aandacht aan uw vrouw geven!’. Toch benadert hij nooit iemand met vooroordelen en net dat vindt Eline een prachtige eigenschap.

Ze verhuisde voor hem van Antwerpen naar Brussel maar een verhuis naar Limburg zit er niet meteen in. “Ik denk ook niet dat Michaël terug naar Limburg wil”, vertelt Eline heel eerlijk.

Blijkbaar vertellen ze Michaël ook vaak dat hij een goeie burgemeester zou zijn maar daarvoor zou hij dus wél naar Sint-Truiden moeten verhuizen.