.
News Image

Eerste beelden vanop de set van Thuis

Wij hebben de eerste foto's.


Maandag zijn de opnames van Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks Thuis weer gestart. Cast en crew begon maandagochtend vroeg in alle enthousiasme met de eerste opnames. De opnames vandaag verlopen goed. Enkele acteurs delen graag al hun eerste reacties vanop de set.

Acteur Raf Jansen (Dieter) moest vandaag als een van de eersten op de set staan: “Ondanks het zeer vroege uur ben ik vanmorgen opgestaan met veel goesting en een brede lach! Je merkt bij aankomst op de set direct dat iedereen geluk uitstraalt. Ik ben zelf ook enorm blij dat we terug mogen komen werken. Het is thuiskomen voor iedereen. En vandaag is het extra hard genieten van elke 'actie', elke 'make-up', elke 'take' enzovoort. Genieten van alles!”

Annick Segal (Rosa) mocht ook al aan de slag vandaag: Voila, de kop is eraf! Het was even raar om met het mondmasker op te repeteren, maar ik ben er al helemaal terug in. Ik ben ontzettend blij dat ik al mijn collega's terugzie, dat iedereen gezond is en ik ben zo ontzettend gelukkig dat ik terug mag beginnen spelen! Als je speelt, vergeet je toch alles. Ik was ook heel blij dat ik meteen op de eerste dag mocht terugkomen, want dan ben je ook ineens mee vertrokken. En dan weet je dat het eigenlijk héél oké is! Ik voel mij hier terug keigoed!

Vanya Wellens (Femke): Toch speciaal, de eerste werkdag sinds lang, maar ik ben eigenlijk heel blij! Ik heb al enkele scènes mogen draaien en het was heel erg leuk. Een beetje warm onder het masker, maar eens we in opname gaan, mogen we het afzetten en dan voel je dat je ineens weer beter kan spelen. Tijdens de repetities zie je enkel mensen hun ogen en versta je niet altijd even goed wat ze zeggen. (lacht). Ik ben ook echt gelukkig dat ik mijn lieve collega's terug kan zien en het is supertof dat we binnen enkele maanden terug op antenne komen, want ik weet dat héél veel mensen Thuis gemist hebben. Ik heb het zelf ook gemist, want Thuis is echt het me-momentje met mijn dochter.

Bekijk hier meer foto's

Thuis is er terug vanaf maandag 30 augustus aanstaande.