.
News Image

Eerste avondshow Sven De Leijer krijgt vervolg

Vanaf 16 januari is hij opnieuw 'Content'.


Sven De Leijer, de man die ooit publieksopwarmer was en stilaan uitgroeide tot een populaire tv-presentator komt opnieuw naar buiten met zijn zaalshow 'Content'. In februari 2018 was zijn eerste volavondshow een feit, maar daar komt dus in 2019 een vervolg op. Nadat hij op 14 en 15 januari nog enkele Try-outs doet, is het op 16 januari opnieuw voor echt in GC 't Blikveld te Bonheiden. Helaas is er geen plaats meer om deze voorstelling bij te wonen wegens uitverkocht. Gelukkig tourt hij nog tot en met 31 mei doorheen Vlaanderen. Een aantal van die zaalshows zijn reeds uitverkocht, maar op heel wat plaatsen kunt u er nog altijd bij.



Sven De Leijer is content. Om allerlei redenen. Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Sterker nog: Sven wil niet klagen. Want hij is ook dankbaar. Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. Herinner hem er dan zeker aan! En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Als DJ kent hij namelijk het belang van verzoeknummers. Dus stuur maar door! Naar: info@simpletone.be.



Een overzicht van alle voorstellingen van Sven De Leijer met de mogelijkheid tot het bestellen van tickets vindt u hier: www.livecomedy.be/event-category/sven-de-leijer.



(Nico Vanaken)


Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer