.
Mathias Vergels
vrijdag 24 mei 2024

Een ontploffing! Paniek! Wat is er allemaal aan de hand in Thuis?

Drama op komst in 'Thuis'

Het zijn wederom turbulente tijden in Vlaanderens favoriete dagelijkse fictiereeks Thuis. Begin deze week belandde madame Marianne (Leah Thys) nog in het ziekenhuis na een ontploffing.

In de aflevering van donderdagavond werd diezelfde Marianne opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Daarnaast is er veel miserie bij de familie Bomans. Lowie (Mathias Vergels) probeert af te kicken van een zeer verslavende drugs. Heel wat aan de hand dus...

Zou het kunnen dat de seizoensfinale eraan komt? Dreigingen bij de familie De Decker De rust lijkt voorlopig nog niet teruggekeerd aan het adres Dedecker. Eerder zagen we al hoe een granaat werd afgevuurd op het familiehuis. Gelukkig kwam iedereen ongedeerd hieruit. Enkel onze geliefde madam Marianne moest even naar het ziekenhuis ter controle. Toch lijkt dit nog niet het einde van de dreigementen.

In de aflevering van donderdagavond werd diezelfde Marianne opgeschrikt door een varkenskop op de oprit. Ondanks de aanwezige camerabeelden lijkt er niets te zien en toch wordt de familie opgeschrikt. Een schim dat passeert, een dreigbrief en Robin die met de bibber zit. Hoe zal dit eindigen?

Wanneer zullen Gregory en zijn vrienden gepakt worden? Of is er nog iemand anders in het vizier? De miserie van Lowie Ook bij de familie Bomans veel miserie met Lowie (Mathias Vergels) die probeert af te kicken, maar wel mooi geruggensteund door zijn nonkel Frank (Pol Goossen). De twee zijn sinds de dood van Luc elkaars beste steun en toeverlaat. Frank hoopt op Lowie te kunnen doordringen, maar telkens wanneer er terug wat hoop is op beterschap lijkt het allemaal een leugen te zijn. Frank is ten einde raad. Wie zal Lowie er bovenop helpen? Of moet de jonge Bomans nog dieper vallen voor hij het licht aan het einde van de tunnel kan zien?

Zou het kunnen dat de seizoensfinale van Thuis stilaan nadert? Jazeker: de datum van de uberspannende finale is dan ook eindelijk bekend, en hij valt vroeg dit jaar door koning voetbal. Zet 13 juni maar in je agenda + leuk extraatje: van 27 mei tot en met 12 juni kan je elke Thuis-aflevering al vanaf middernacht in preview bekijken op VRT MAX. Bekijk je gewoon op tv, dan moet je tot 20:35 uur wachten tot Thuis start. Met dank aan de verkiezingen...