.
News Image

Een nieuwe battle in Mijn Keuken Mijn Restaurant

Welke kandidaten nemen het tegen elkaar op?
In de derde battle nemen Dominique en Wendy het op tegen vader en dochter Pino en Claudia: de Lovebirds versus de Siciliaanse Connectie. Met een score van 50 op 100 haalden Dominique en Wendy met de hakken over de sloot de battle-fase als derde van hun groep. Pino en Claudia eindigden met 67 op 100 ook als derde in hun groep. Een verschil van maar liefst 17 punten tussen beide duo’s. Maar in de battles staan de tellers opnieuw op nul.

“Als er vandaag iets misloopt, dan flip ik echt door”, vertelt Claudia nadat vorige keer een Pinocchio-beeldje in de sauspan viel. “Er is niets in de buurt dat er in kan vallen”, sust papa Pino.

Bij Dominique en Wendy is er geen sprake van flippen. Ze werken rustig en gestructureerd totdat Wendy zich diep in de vinger snijdt. Ayse roept haar toe: “Wendy, niets van aantrekken! Gewoon verder focussen”. Lorenzo vult aan: “Je hebt nog negen andere vingers!”. Mira concludeert: “Da’s pas een battle, als er bloed bij komt kijken!”.

Verbazen underdogs Wendy en Dominique of overwint het Italiaanse temperament? Samen met de gastjury oordelen Sergio en Marcelo welk duo op basis van hun zelfgekozen driegangenmenu het derde restaurant verdient.

Mijn Keuken Mijn Restaurant, dinsdag om 20.35 op VTM.