.
News Image

Een emotionele Adriaan Van den Hoof

Hij voorspelt nu al dat hij gaat bleiten...
Hij is zelf stand-up comedian, maar ook acteur, dj en presentator. En op donderdag 5 oktober is hij de eregast in Voor de leeuwen die de acht jonge talenten het hof maken: Adriaan Van den Hoof. Al vertrouwt hij het nog niet helemaal: Het is hier een beetje Het mooiste moment. Waar is Garry Hagger als je hem nodig hebt?

Vaneigens en een tango
Adriaan Van den Hoof bestelde in de Man Bijt Hond-rubriek Vaneigens vaak een tango aan de toog van café De Galaxie in Tienen. Collega-acteur Dimitri Leue speelde toen eens de man van café Kosmo in Diest. Beide verdedigden hun café en drankje.
Dries wil weten of de Galaxie nog bestaat en trekt naar Tienen en wie treft hij daar aan? Het lijkt Dimitri Leue wel.

Lander wil zijn talent in stand-up comedy uittesten op voorbijgangers in Antwerpen. En dat is levensgevaarlijk aldus Adriaan.

Om Adriaan voor zich te winnen, schreef Lander ook een liedje: Adriaan, ik vind u echt top. Alleen jammer van uw dikke ronde kop. Zal deze muzikale lofzang met een knipoog Adriaan overtuigen?

Sorry voor alles
Misschien is een sorry voor alles hier wel op zijn plaats? In elk geval kon Adriaan in zijn erg populaire tv-programma Sorry voor alles de mensen geweldig goed op het verkeerde been zetten, en zorgt hij er ook voor dat alles op den duur verdacht is.
Jade, Pieter en Lander tonen aan dat de impact van dit programma bijzonder groot was op de kijkers. 

Ik ben ook ooit zo zot geweest om met stand-up comedy te beginnen
Jade deelt ook Adriaans interesse voor buitenaards leven, en geeft instructietips om met buitenaards leven om te gaan.

Adriaan is onder de indruk van dit staaltje stand-up comedy van de jongste van de acht talenten, ook al vergeet Jade even haar tekst: Je moet het maar doen, met een vuilbak op je hoofd opkomen! Ik ben ook ooit zo zot geweest om met stand-up comedy te beginnen: heel moedig allemaal.

Hamertje, beiteltje en zaagske
Bart Peeters en Adriaan Van den Hoof waren ooit collega’s in Het Peulengaleis. Samen bedienden ze de klanten als ‘mannen van de Gamma’.

Volgens Pieter, Peter, Lander en Dries zijn deze typetjes ondertussen geëvolueerd tot hoogopgeleide chirurgen die voor elk noodgeval het hamertje, beiteltje en zaagske klaar houden.

​Voor de leeuwen: donderdag 5 oktober om 20.40 uur op Eén

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Adriaan Van den Hoof, Garry Hagger, Bart Peeters en Dimitri Leue