.
Eddy Wally
maandag 4 augustus 2014

Eddy Wally nog eens buiten

Wij gingen zondagnamiddag op stap met Eddy Wally.

Zondagmiddag kregen we plots een bericht over Eddy Wally. Hij zal toch niet overleden zijn? Gelukkig niet, integendeel zelfs. In het bericht stond zelfs goed nieuws.

Eddy Wally verscheen voor het eerst sinds lang nog eens in het openbaar. Hij woonde het fanbal bij van zijn goede vriend Salim Seghers in De Kaasboerin in Mol-Postel. Eddy kwam mee met zijn dochter Marina, die als gastvedette een paar nummers bracht tijdens de show van Salim Seghers. Eddy had beloofd om vorig jaar aanwezig te zijn maar was toen te ziek om langs te komen. Belofte maakt schuld, ook voor Eddy Wally die in zijn rolstoel de zaal werd binnengereden en een staande ovatie kreeg. Van zanger Salim Seghers kreeg Eddy een bos bloemen en van dochter Marina kreeg Eddy en het aanwezige publiek een voorsmaakje van de liedjes op haar nieuwe album.

Eddy zag er uiterlijk fantastisch goed uit maar dat de man voor een deel verlamd is, daar kan je niet naast. Volgens dochter Marina probeert ze zo vaak mogelijk bij haar vader te zijn en komt die ook wel eens bij haar langs als het mooi weer is. Na het optreden van Marina en het nemen van foto's met heel wat mensen die nog eens met Eddy op de foto gingen, werd Eddy weer naar huis gebracht. De volgende weken zullen we Eddy ongetwijfeld nog een paar keer zien.

Bio van Eddy Wally

Meer Over:

Eddy Wally

Bio van Marina Wally en Salim Seghers