.
Eddy Wally
vrijdag 10 juli 2015

Eddy Wally mist huwelijk kleindochter

Tranen bij dochter Marina.


Eddy Wally kwam enkele weken geleden weer in het nieuws omwille van zijn opname in het ziekenhuis. De zanger werd toen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar zou hij een tiental dagen verblijven om te herstellen van een longontsteking en hoge koorts. Het was zijn zoveelste opname in het ziekenhuis maar Eddy vocht en overwon zijn ziekte. De zanger mocht vorige week het ziekenhuis verlaten en terugkeren naar het woon- en zorgcentrum Bloemenbos in Zelzate. Vrijdag zou Eddy opgepikt worden in het zorgcentrum om naar het gemeentehuis van Zelzate gebracht te worden voor een wel héél speciale gelegenheid: het huwelijk van kleindochter Vanessa. Helaas was Eddy ziek. De man had koorts en dochter Marina vond dan ook dat het beter was om haar papa te laten rusten.



Vanessa gaf vrijdagochtend haar ja-woord aan haar Litouwse vriend Vasilij. Vanessa heet natuurlijk niet Vanessa Wally maar wel Vanessa De Roover. Mama Marina Wally was ook aanwezig, meer bepaald samen met haar vriend Gabriel. Marina straalde en was zichtbaar trots op haar dochter. Na de plechtigheid waren er traantjes. Haar dochter was getrouwd en dat zorgde toch even voor de nodige emoties. Niet meer dan normaal. Welke mama pinkt er geen traantje weg bij het huwelijk van haar dochter?

De pers was vrij goed vertegenwoordigd aan het gemeentehuis van Zelzate. Fotografen namen foto's van het koppel en de andere aanwezigen. De meesten waren gekomen om Eddy Wally te fotograferen maar vingen dus bot. Vanessa liet bij het uitstappen duidelijk verstaan dat ze geen pers wou maar mama Marina probeerde haar te kalmeren. De pers was ook niet gekomen om het huwelijk van Vanessa te verpesten. Na de plechtigheid in het gemeentehuis, trok het gezelschap naar de parochiekerk van Desteldonk waar de relatie van Vanessa en Vasilij werd ingezegend. Opvallend is dat op de website van de parochie sprake is van een relatie-inzegening en niet van een huwelijk. Na de plechtigheid in de kerk werd er ook tijd uitgetrokken om Eddy Wally op te zoeken in het rusthuis.

Vanessa is nu getrouwd met Vasilij. Met haar 30 jaar heeft Vanessa nog alle tijd om één of meerdere kinderen op de wereld te zetten. De vraag is nu of ze daar lang mee zal wachten. We gunnen het Vanessa en Vasilij van harte maar dat is iets dat alleen zij kunnen en zullen beslissen. We wensen Vanessa en Vasilij een heel gezellig leven samen. Dat jullie leven vanaf nu vooral uit voorspoed zal bestaan. Ieder huisje heeft z'n kruisje maar wat ons betreft heeft Vanessa nu echt wel recht op heel wat positieve vibes. Het koppel gaat weldra genieten van een schitterende huwelijksreis, ongetwijfeld wél ver van de pers.