.
Eddy Wally
maandag 6 februari 2017

Eddy Wally een jaar geleden overleden

Trieste verjaardag...


Op zaterdagavond 6 februari 2016 kwam het nieuws binnen dat Eddy Wally overleden was. Dat was maandag dus precies één jaar geleden. Een trieste verjaardag voor dochter Marina en kleindochter Vanessa. Zij missen Eddy nog elke dag weer. Dochter Marina werd vorige week nog onder vuur genomen omdat ze te weinig zou doen om de muzikale erfenis va haar vader levend te houden.



​Het was Story dat vorige week nog schreef dat Vlaanderen Eddy Wally dreigt te vergeten. Er zou namelijk een tributealbum van de zanger komen, een album dat dochter Marina zou maken, zij zou bovendien haar carrière verder uitbouwen. Dat deed ze beperkt met een deelname aan Komen Eten én een duet met Sammy Moore. En afgelopen week stelde zij de Wally-burger nog voor, een hamburger die naar de overleden zanger is genoemd. Marina vertelde afgelopen weekend aan Het Laatste Nieuws dat ze boos is omdat men zoiets over haar schrijft. Dat zij te weinig zou doen om de muzikale erfenis van Eddy Wally levend te houden, doet haar pijn. Elk optreden dat ik doe, draag ik aan hem op. Hij is en blijft mijn grote voorbeeld, lezen we in Het Laatste Nieuws.

​Marina bevestigt verder dat ze effectief bezig is met een tributeplaat maar dat verloopt minder vlot dan sommige mensen willen.

Bio van Eddy Wally

Meer Over:

Eddy Wally