.
Eddy Wally
vrijdag 19 februari 2016

Eddy Wally: de puntjes op de i

Kleindochter Vanessa verbaasd over berichtgeving in de pers.

 


Er is de afgelopen maanden veel in de pers verschenen over Eddy Wally en zijn familie. The Voice Of Europe overleed een kleine twee weken geleden op 83-jarige leeftijd. Vanessa, de kleindochter van Eddy, las afgelopen week met grote verbazing de foutieve berichtgeving die in de pers verscheen.

We leerden Vanessa De Roover vorig jaar kennen tijdens haar huwelijk met Vasilij. De Showbizz-Site nodigde zichzelf uit op haar huwelijk op het gemeentehuis in Zelzate. Vanessa was teleurgesteld dat er pers op haar huwelijk was. Vanessa en de pers, dat is nooit een goede combinatie geweest. Logisch ook want de geschreven pers heeft de afgelopen vijf jaar meermaals negatief over Vanessa geschreven. Vanessa beseft beter dan wie ook dat ze in het verleden een misstap begaan heeft maar ze begrijpt niet dat de pers vijf jaar na datum nog steeds over die feiten schrijft. Vanessa heeft nooit ontkend dat ze drugs gebruikt heeft maar benadrukte vorig jaar na haar huwelijk al dat ze ruim vier jaar clean was. Ondertussen zijn we weer ettelijke maanden verder en is Vanessa vijf jaar clean. Dat Vanessa goed bezig is bewijst ook het feit dat ze als telefoniste voor een elektriciteitsmaatschappij werkt. Vanessa hoopt voor eens en altijd dat de pers haar verleden laat rusten. Een journalist die ooit een slecht artikel geschreven heeft zal daar namelijk ook niet zijn hele leven lang mee geconfronteerd worden. Vanessa heeft meer pech: als kleindochter van Eddy Wally lijkt zij steeds de pineut te zijn. Ten onrechte want toen Vanessa ons twee dagen na haar huwelijk contacteerde, deed ze haar verhaal. We leerden een Vanessa kennen die totaal anders was dan de Vanessa die we uit de boekskes kennen. En ook de afgelopen weken hadden wij meermaals contact met haar.

Vanessa wees ons erop dat er de afgelopen dagen weer dingen geschreven zijn die volledig uit de context werden gerukt. Tot haar grote spijt moest Vanessa vaststellen dat er alweer een weekblad was dat schreef dat Vanessa ooit in de prostitutie actief was. Dat heeft Vanessa altijd ontkend maar toch blijft de pers dat schrijven. Ook vandaag ontkent Vanessa die geruchten met klem.En er worden nog meer onwaarheden geschreven. Zo zou Vanessa op 12 juli, de verjaardag van haar overleden opa, bevallen. Klopt helemaal niets van. Ik heb van in het begin gezegd dat ik in de loop van de maand juli zal bevallen. Héél misschien is dat op 12 juli maar het kan net zo goed 20 juli zijn, vertelt Vanessa. Voor de pers is het blijkbaar leuk om te schrijven dat ze op de verjaardag van haar opa zal bevallen. Eén weekblad weet zelfs meer dan Vanessa zelf: Vanessa zou zwanger zijn van een dochter. Wel Showbizz-Site, waar ze dat halen weet ik helemaal niet. Ik weet zelf nog niet of het een jongen of meisje zal worden. Hoe kan het dan dat een weekblad met het geslacht op de proppen komt? Mijn opa heeft gezegd dat hij hoopt dat ik een dochter op de wereld zet. Niet meer niet minder. Dat betekent absoluut niet dat ik effectief zwanger ben van een dochter, klinkt het bij Vanessa.

Vanessa hoopt dat ze zich de komende maanden in alle rust kan voorbereiden op haar bevalling. Het waren twee hectische weken voor haar. Vorige zaterdag was er de begrafenis van haar opa Eddy, donderdag vond de uitvaart van haar andere opa plaats.

Wij wensen Vanessa een wolk van een baby toe en of dat nu een meisje of een jongen is, als die baby maar gezond is. We kijken uit naar het geboortekaartje.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eddy Wally

Meer Over:

Eddy Wally