.
Eddy Planckaert
vrijdag 15 maart 2024

Eddy Planckaert: “Wij mogen niet ingepland worden in de verbouwing”

Er komt zoveel op hun pad

De familie van Eddy Planckaert is al een aantal jaar hard aan het werk om Château Planckaert te verbouwen. De hele familie wil daar een groot succesverhaal van maken en zijn nog altijd volop gemotiveerd om dat te doen slagen.

“We zouden graag volgend jaar voor de zomervakantie klaar zijn. Pas op, dat is niet zo eenvoudig. Eddy had het daarnet over prioriteiten. Wel, wij leven met wel zeven prioriteiten. Als je alleen bent, is het makkelijk. Dan kan je focussen op één ding. Maar wij doen alles samen, zowel zakelijk als familiaal. Dan moet je de ene prioriteit al eens laten schieten voor een andere. Als Eddy morgen op tafel zou kloppen en voor iedereen een beslissing zou nemen, kreeg het kasteel alle voorrang”, zegt Christa in Primo.

De kinderen van Eddy zijn ook nog altijd heel gemotiveerd om het kasteel af te werken, maar er komen natuurlijk ook veel andere dingen op hun pad waardoor het misschien niet zo snel gaat als ze hadden gehoopt.

“De kinders willen het kasteel ook afwerken, maar er komt van alles op hun pad dat ook moet gebeuren. Eigenlijk moet de verbouwing van het kasteel ingepland worden in ons leven, wij mogen niet ingepland worden in de verbouwing.”

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert