.
News Image

Eddy Planckaert mist zijn kleinkinderen: “dan breekt m’n hart”

"Dat we niet allemaal samen zijn, da’s toch wel een groot gemis."

Ook voor de Planckaerts zullen het geen feestdagen zijn zoals gewoonlijk. Normaal is de hele familie aan het werk in hun chambre d’hôtes tijdens de kerstdagen en dan wordt er heel wat plezier gemaakt.

“We zingen liedjes, we drinken champagne, kortom: dat zijn geweldige avonden”, vertelt Christa in Dag Allemaal. Maar de chambre d’hôtes is gesloten door de coronacrisis en de familie respecteert de bubbels tijdens de feestdagen. En dat valt Eddy zwaar…

“Zwijg mij ervan! De kinderen zie ik geregeld op ’t werk, maar de kleinkinderen… Wij springen niet zomaar bij Francesco of Stephanie binnen zoals vroeger. We zijn heel voorzichtig, omdat mémé Clara bij ons woont. Dat we niet allemaal samen zijn, da’s toch wel een groot gemis”, zucht Eddy Planckaert in Dag Allemaal.

“Het ambetantste is dat ik de kleinkinderen niet kan vastpakken”, vertelt Eddy. “Die gasten een knuffel geven, een robbertje vechten, de kleinzonen en kleindochters ’n beetje plagen… Als Elara (het vijfjarige dochtertje van Stephanie, red.) zegt: ‘Ik mag niet bij u komen, hé pépé?’ Dan breekt mijn hart…” geeft Eddy Planckaert emotioneel toe.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert