.
Eddy Planckaert
woensdag 13 maart 2024

Eddy Planckaert: “Dat heeft daar niks mee te maken”

We mogen het zo niet zien

Wie zijn dromen in vervulling wil zien gaan, die contacteert best ‘De Droomfabriek’ en dat is volgens Primo misschien ook een goeie tip voor Eddy Planckaert.

Hij ziet zijn droom aan diggelen gaan, nu zijn hele gezin niet naar Frankrijk wil verhuizen. Stephanie & Christopher en Magali & Francesco zien zo’n verhuis niet zitten.

“Mijn droom heeft niks te maken met waar mijn familie van droomt. Ik kan niemand iets opdringen. Ik heb die droom, ja. Maar ik had er al zoveel: vijf keer Milaan-Sanremo winnen en zeker één keer de Tour. Een droom is niet de werkelijkheid. Mijn droom om met z'n allen in Frankrijk te gaan wonen zal misschien ooit nog uitkomen. Maar niet deze week en niet volgende week”, zegt hij in Primo.

Er zit dus niet veel anders op dan dat Eddy zich neerlegt bij het feit dat zijn droom dus niet meteen zal uitkomen.

“Maar het is toch zo! De kinderen zijn groot, de kleinkinderen worden ouder. Het is normaal dat je ze hun eigen gang laat gaan. Het beste is dat we ons allemaal wat aan elkaar aanpassen en de weg zoeken die we 't best kunnen bewandelen. Dat mijn droom aan diggelen zou liggen is een verkeerde interpretatie. Nee! Ik heb het schoonste leven dat je je kan voorstellen, ik ben de gelukkigste mens met mijn familie.

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert