.
Eddy Planckaert, Christa Planckaert
woensdag 18 november 2020

Eddy Planckaert: “we zitten echt serieus in de problemen”

Dat kunnen we ons niet veroorloven...


Eddy Planckaert blikt tevreden terug op het eerste seizoen van Château Planckaert. “Bijna 1,7 miljoen kijkers, dat hadden we nooit verwacht. Maar we zijn uiteraard heel tevreden dat de kijker zo positief reageert”, vertelt Eddy in Dag Allemaal. Toch kampt de familie momenteel met problemen…

Ook voor de Planckaerts doemt het coronabeest immers op. Eddy hoopt dat in januari of februari de opnamen kunnen starten voor het tweede seizoen, maar dat is voorlopig nog koffiedik kijken.

“Door de coronamaatregelen ligt momenteel alles stil. We zitten echt serieus in de problemen”, geeft Eddy toe in Dag Allemaal. “We mogen afreizen naar Frankrijk, maar als we dan zouden terugkeren naar België, moeten we in quarantaine. Dat kunnen we ons niet veroorloven met onze chambres d’hôtes in de Ardennen”, onthult Eddy Planckaert.

“Ook het werk in het kasteel moeten we nog zo kunnen organiseren dat het coronaveilig is voor iedereen”, voegt Eddy eraan toe. Gelukkig ligt het zadeldak er al op, dus kan het alvast niet meer binnenregenen. “Da’s toch al iets”, zucht Eddy Planckaert in het weekblad.

Bio van Eddy Planckaert