.
Sven uit De Mol 2021
maandag 31 mei 2021

Echtgenote van Sven onthult: “dan was de mol dit jaar niet ontmaskerd geweest”

“Hij is te eerlijk en te open. Zelfs in een gezelschapsspel kan hij niet liegen”

Charlotte Mathias zal niet meteen een belletje doen rinkelen, maar als we erbij vertellen dat ze de vriendin is van De Mol-finalist Sven Uyttersprot dan zullen vele Vlamingen haar wél meteen kunnen plaatsen.

Charlotte was er rotsvast van overtuigd dat Sven de mol niet kon zijn: “Hij is te eerlijk en te open. Zelfs in een gezelschapsspel kan hij niet liegen.”

“En hij kwam veel te prominent in beeld. Er waren afleveringen waarvan ik dacht: dat is hier precies De Grote Sven Uyttersprot Show. Terwijl ze de mol toch eerder wat low profile in beeld brengen”, vertelt Charlotte in Humo.

Sven zelf bleef lange tijd Philip als de mol zien. Iederéén had in de voorlaatste aflevering nog steeds een foute verdachte in het vizier: “Zot, hè. Sven en Annelotte waren zeker van Philip. Stel dat Annelotte er toen had uitgelegen, dan hadden Lennart, Philip en Sven de finale gespeeld, en hadden Philip en Sven ongetwijfeld opnieuw op elkaar ingezet. Dan was de mol dit jaar niet ontmaskerd geweest”, vertelt Charlotte in Humo.

Bio van Sven Uyttersprot