.
Ellen Callebout en Gert Verhulst
dinsdag 14 september 2021

Echtgenote van Gert Verhulst hakt knoop door: “nog geen seconde spijt gehad”

Ellen neemt drastische beslissing...

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn al dertien jaar samen, waarvan twee jaar getrouwd. Die dertien jaar werd eventjes onderbroken toen Gert verliefd werd op Josje Huisman, gewezen K3-zangeres. Na de breuk met Josje moest Gert toegeven dat dit toch de grootste fout van zijn leven was. De liefde van Gert en Ellen was groot genoeg om toch weer samen verder te gaan.

Op dat moment bezat Ellen een deel van een restaurant in Blankenberge. Toen Gert en Ellen voluit voor elkaar kozen besloot Ellen haar deel van het restaurant te verkopen en koos ze voor het gezinsleven bij de Verhulstjes. Ondertussen is dat vijf jaar geleden. “Ik heb tot op vandaag nog geen seconde spijt gehad van die beslissing”, zegt Ellen in Dag Allemaal.

Doordat Ellen voor het gezinsleven koos, gaf ze haar eigen beroepsleven op. “En dat was best een grote stap. Ik had zelf altijd goed mijn brood verdiend, en plots stopte dat. Maar ik heb zoveel meer ‘leven’ in de plaats gekregen. Ik heb dus geen spijt. Integendeel”, aldus een gelukkige Ellen.