.
Ellen en Gert Verhulst
woensdag 30 december 2020

Echtgenote van Gert Verhulst: “ik was geen vragende partij voor de Verhulstjes’

"Ik ga daar niet flauw over doen: ik was géén vragende partij."

Vanaf 7 januari kunnen we kijken naar ‘De Verhulstjes’ op VIER. De docusoap zal het leven van Gert Verhulst, zijn echtgenote Ellen en Gerts kinderen Marie en Viktor volgen. Al moeten we ons niet aan scherpe televisie verwachten.

“Da’s niet de bedoeling”, stelt Gert Verhulst duidelijk in Dag Allemaal. “Wij maken geen klinkende ambras, en we zullen het ook niet in scène zetten. Wij vormen een harmonieus gezin”, aldus Gert. “Wat we de kijker dan wel bieden? Hopelijk een klein uurtje ongedwongen amusement, verder reiken de ambities niet.”

Gert, Marie en Viktor hebben ondertussen allemaal ervaring met de media en de camera’s maar voor Ellen is dat wel even anders. Zij schuwt doorgaans de aandacht. Hoe wist Gert haar warm te krijgen voor deze realitysoap?

“Als ik nee zei, moest ik verhuizen en gingen we scheiden”, lacht Ellen in Dag Allemaal. Ellen kan ermee lachen, maar geeft toe dat ze wel heeft moeten wennen aan het idee. “De vlog van Viktor tijdens de eerste lockdown heeft me wat voorbereid, maar – en hier ga ik niet flauw over doen – ik was geen vragende partij om dit erbij te nemen”, klinkt het eerlijk bij Ellen in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android