.
Peter Van de Veire
zaterdag 8 januari 2022

Echtgenote Peter Van de Veire wil zwarte bladzijde niet zomaar omslaan

'Ik denk dat alles in het leven een kans is om te groeien.'

Peter Van de Veire wordt altijd opnieuw geconfronteerd met de affaire ‘Eveline’. Zijn echtgenote Ilse heeft echter een duidelijke mening over de filmpjesaffaire. In Dag Allemaal onthult de presentator hoe zijn echtgenote de hele zaak bekijkt…

“Toen mijn vrouw een boek geschreven had, vroeg iemand aan haar of we de bladzijde al hadden kunnen omdraaien. ‘Ik weet niet of dat blad moest worden omgeslagen’, zei ze. ‘Dat is een stuk van wie wij nu zijn”, klonk het nuchter bij Peters echtgenote Ilse.

“’Ik weet niet of ik dat per se snel-snel weg wil. Ik denk dat alles in het leven een kans is om te groeien’”, klonk het bij Ilse. “Mijn vrouw is érg intelligent. En prachtig nuchter”, klinkt het niet zonder trots bij de radiomaker.

“Er zijn bepaalde dingen gebeurd, en er zullen in de toekomst misschien nog dingen gebeuren. Maar het is zaak om daar op een positieve manier mee om te gaan en dingen uit te leren”, verduidelijkt Peter Van de Veire in Dag Allemaal.

“Om op een bepaald moment te zeggen: oké, het is gebeurd maar alle moppen zijn nu wel verteld en alles is erover geschreven. Klaar”, heeft de presentator ook nog een duidelijke boodschap voor de buitenwereld.

Bio van Peter Van de Veire

Meer Over:

Peter Van de Veire