.
News Image

Echtgenote Herman Verbruggen emotioneel: “we wouden Johny als onze getuige”

"Johny heeft hard genoten van de dag zelf."

Petra De Pauw kennen we vooral als de echtgenote van Herman Verbruggen. Maar de echtgenote van ‘Marckske’ uit FC De Kampioenen staat momenteel zelf in de spotlights met de docureeks BDW waarin ze een jaar lang Bart De Wever volgde.

In Dag Allemaal onthult Petra De Pauw waarom zij en Herman na een relatie van 19 jaar alsnog besloten om op 30 december 2019 in het huwelijksbootje te stappen.

“Amper een week ervoor hadden we ’s avonds in de zetel gezegd: ‘Zeg, zou het niet tof zijn om te trouwen? Na 19 jaar begint het tijd te worden’. We dachten dan vooral aan de praktische kant. Als er met een van ons iets gebeurt, dan is alles netjes geregeld. Ook voor de kinderen”, verduidelijkt Petra De Pauw in Dag Allemaal. Al was er ook een meer emotionele reden…

“Wat ook meespeelde, was dat onze goede vriend Johny Voners tegen kanker vocht. Op dat moment kon het nog alle kanten uit gaan, maar we wilden hem er absoluut bij. Herman wilde hem ook heel graag als getuige, wat hij een ongelooflijke eer vond. En Johny heeft ook hard genoten van de dag zelf. Hij zag er intens gelukkig uit”, klinkt het emotioneel bij Petra De Pauw in Dag Allemaal.